Blöt dag

Morgonpromenaden var molnig och det kom ett par droppar. Sen regnade det mest hela dagen

Ingemar jobbade på hemmet och satt upp fönsterfoder. Det blir så mycket snyggare nu.

Lunchen år vi på altan (ja, under taket) fast det regnade. Konstigt, jag hade aldrig kommit på tanken att göra det hemma. Himlen öppnade sig och det gick knappt att höra vad man själv sa. Rätt mysigt ändå.

Annars mest jobb vid datorn. När drt var klart åkte jag till Jörn och handlade lite, lagade mat och sen gick vi ner mot sjön för att röja lite.

Jag tog en före-bild, men det blev ingen efter eftersom det bara blev värre. Vi bestämde oss för att släpa ihop allt och göra en brasa där nere istället för att släpa upp allt. Men det är hyr mycket som helst att dra ihop och sen elda. Minst ett heldagsarbete.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.