Vilken dag!

Det var lite svalt när vi vaknade men dagen och värmen tog sig.Jag körde loss med röjsågen. Finns mer att göra.Sista finliret på altanen som vi åt lunch på, långlunch som bjöd på solstund i solstol och sen på filt (för att även ryggen skulle få lite färg).Möbler och staket har flyttar omkring för att kunna stöka till gamla balkongdelen och fundera över hur mygghuset ska se ut.Snabbmatsmiddag på altan.Mitt jobb idag igen, byta brädor, slipa och måla. Bara en sida på det ena kvar nu. När pelarna på bron är klara är det bara att sörra på plats. Vill bygga en bänk där också…Skönt med snabbtorkning.Lite tussar kvar.Det blir så bra!Skepparn tog mig ut på en tur för att lägga ut nätet.Fikastopp hos grannen som fick lära sig leka som Sköldarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.