Ny rapport

Nu fjällar jag på fingertopparna. Jippie. Not.

Blommorna blir bara finare för var dag.

Kom idag till läkaren en timme innan bokad tid och fick komma in nästan på en gång. Tur att någon struntade i att komma.

Hon ställde frågor, kände och klämde på de onda lederna och magen. Kollade blodtryck och puls som båda var bra.

Nästa anhalt var syrrorna för ett stick i fingret och sen fick jag gå vidare till labbet. När två rör blod var lämnade fick jag gå tillbaka till läkaren.

När jag fick träffa läkaren igen hade hon konsulterat en reumatolog och kommit överens om att jag ska fortsätta med den antiinflammatoriska medicinen jag fick i fredags tillsammans med Alvedon. Efter ny provtagning på måndag och vid läkarbesöket på tisdag ska ny kontakt tas igen om proverna visar att det behövs.

Sänkan som kollades av en sköterska precis innan visade att den var högre igen, 74.

Avföringsprovet visade att jag har kvar campylobacter och man hade beställt ett resistensprov på men inte fått svar på än. Förhoppningsvis är det klart till tisdag nästa vecka. Om campylobacter är resistenta ska kontakt tas med infektion för vidare utredning.

Jag är sjuk på riktigt, ja. Det fick jag som svar när jag ställde frågan. Känns till och från som inbillningssjuk. Men nej, det här är på riktigt. Tyvärr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.