Mer väntan

image

Besöket klart. Lite prat och kläm och känn. Förhoppningsvis operation nästa vecka redan. Jag kommer bli nedsövd, opererad, sydd med tråd som försvinner av sig själv. Det tar någon timme och sen får jag åka hem samma dag. Ingen lång (ingen alls?) sjukskrivning. Det ska komma hem informationsmaterial så snart vet jag mer.

Tio dagar efter operationen är det återbesök och då går jag svar på om ’vårtan’ var godartad eller inte. Nu har alla jag pratat med där varit tydliga med att det brukar vara godartad så jag tänker inte oroa mig i onödan.

Så i den bästa av världar är allt detta ur världen innan det nya året. Det känns bra.

Nu ska jag ’tröstshoppa’ en sport-bh. Det är faktiskt så att kirurgen sa att det var det jag skulle ha efter operationen. Så då är det nästan ett måste att shoppa…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.