Det var väl jättekul

Hämtade idag ut bilen från verkstaden. 3200 kronor. Jippie!
Men nu har jag ju nya kransar på ABS:en, både höger och vänster fram.

Det var ju någon som var snäll och backade in i bilen nyss också vilket ledde till att jag tog bilen till plåtverkstan som var granne med bilverkstan. Inte så kul. Han började prata om att det kanske var ett skrotningsobjekt…

bilskrot-staplar

Fina pärlan…? Skrotas? Nyss reparerad för tusenflera kronor. Han skulle räkna på det och sen får jag se. Ringer han som jag träffade blir det reparation, annars ringer försäkringsbolaget och erbjuder mig kronor för bilen.

Så nu ska här surfas för att kolla vad Pärlan kan tänkas ersättas med. Fick tips om hur jag skulle tänka vad det gäller priset. Bra. Så hade jag inte tänkt annars.

Blocket och Byt bil, here I come…

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.