Ledig!

Lördag. Började med att åka till Boliden för att titta på utemöbler. Dom blev bra så vi bestämde att vi skulle hämta dom senare under dagen. For till stan och handlade gummistövlar, olja, färg, mat, braständare (till grannarna som tack för att dom bjuder på, en av deras gick sönder igår) och Emsertabletter till svärmor.Från stan till stugan och packa in maten, tillbaka till Boliden och hämtade möblerna.Dom behöver lite kärlek men kommer bli jättebra.Sen gick vi ner till brasan från igår och det var fortfarande glöd tros att regn.Nu är vattnet högt. Det blev inget fiske, linan behöver bytas.Det är väldigt blött i marken nu på många ställen.Jag drog till myren för att se hur det var med hjortron. Blev glad när jag såg att det faktiskt kommer blåbär också.Efter maten blev det nykokt sylt och glass. Vilken lyx!Solen visade sig en liten stund i alla fall. Satt ute tror att det bara var 10 grader. Element nere vid fötterna och en infravärme i taket gjorde att det var helt ok.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.