Onsdag

Handlardag. Jag blev skickad till stan…
Började på Byggmax, men det jag skulle ha fanns bara att köpa online. Suck, jag är inte läskunnig. Vidare till Rondellen. Som inte hade öppnat än.. Läskunnig? In på macken och köpte 2-taksolja, bensindunk och bensin. Slabbade lite när jag fyllde dunken, tvättade händerna och när jag sen torkade dom hade en nagel tappat all färg ?
Sen vidare till Biltema, Jula, Rusta, ICA maxi, ÖB, tiibkaka till RondellenFyndade den här tavlan. Och den här. Fin!
Vidare till ICA Kvantum och blomsterbutiken Slottet. Puh…När jag kom tillbaka kom Anders och Joel på besök. Kul! Vi ringde till grannarna och bjöd in dem också på fika. Börjat julpynta med blommorna jag köpte på Slottet. Riktigt fina. Det blev en askdammsugare också. Passade bra eftersom den vanliga börjat låta konstigt.Kalopsrester var lättlagat till middag. Fick upp lite tavlor igen. Kollade in trädet på väg till grannen. Ser inte ok ut… Helt ok tv!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.