Upp och ner

Igår passade jag på att sitta ute i solen i säkert ett par timmar. Inlindad i filt med kaffe och bra bok.

Knät kändes lite bättre, gjorde inte lika ont att ställa sig upp från sittande. Skönt. Men jag var väldigt stel och hade ont i nacken.

Idag vaknade jag med mer ont i handleden och ont i vänster hand. Suck.

Men knät känns inte alls, kanske känns det lite bättre i fötterna, men jag går långt ifrån normalt. Nacken samma som igår, stel och öm.

Det trista är att magen inte är ok. Inte som förra helgen, men… Har varit så i några dagar men har intalat mig att det berott på för stort intag av clementiner. Tyvärr blev det inte bättre trots noll clementiner. Ringde vårdcentralen och det är bara att stå ut, se till att inte bli uttorkad. Men inget nytt besök innan det inbokade på tisdag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.