Ja, mer ved

De flesta högarna har försvunnit nu.Lite brädor att stuva undan.- väggen från carport till förråd klar- taket klart- vinskivbrädor på plats- väggen mellan skoterförråd och snickarboa klarLite glesare har det blivit h mer ska ner.Ägnade mig att tvätt också. Anna-Lisa var sällskaps- och fikasugen så vi avslutade jobbet och fikade istället.Snart insåg vi att det var matdags, så Anna-Lisa fick bjuda på mat (hennes mat som jag lagade)Faktiskt god falukorv, så den ska jag importera.Härlig kväll efter en dag som haft alla väder.Ingemar målade de gamla dörrarna. Det blev riktigt bra.Har lite till att klyva och trava sen får det vara bra.Nu ikväll har jag målat dörren i badrummet (det hade jag glömt). Nu kr det bara raklisterna kvar.Ingemar fixade lampor.Och jag rensade vinbär som jag fick av Anita. Blir nog en långpannekaka av det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.