Utflyktsdag

Invigde matbordet till frukost.Någon var sugen på att få i bryggan…Hälsade på svärmor innan vi for på utflykt med Anders och Joel.Livsfarlig vedkap.Anders tycker om träd. Mycket!Blev kär i rödfibblan ❤️Lite till vassen i sjön.ToanAndersLarsagården och köksträdgården.Så smart. För tork av kläder. Och trä. Och vapenskåp.I det här skåpet förvarades mjölk och grädde. Medicinskåp.DrauttändertångFör tarmsköljningOch så lite åderlåtning… Gunga och potta till barnenFint bordsbenVältummad psalmbokEn fin ’blomsterlönn’ från 1922Jordkällaren. Gick inte hela vägen in ?Bagarstugan som går att hyra in sig i för storbak. Nästan bäst av allt var att jag fick lov att gräva upp en rödfibbla att ta med hem ?❤️Det fanns ett fik där också. Snygg panel.Leksaker?Dom här fåglarna var fina. Jag vill inte ha alla, men ett par skulle sitta fint.Modell av bänk vi skulle kunna ha nere vid sjön.Var förbi Hattmuseet med det var stängt. Synd.På kvällen hade vi första middagsbjudning vid matbordet. Det blev torskrygg, mandelpotatis och Sandefjordsåd. Mums.När gästerna gått lekte jag lite ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.