Seg dag

Sov som en kratta. Mycket oskön slaf kombinerat med ryggont redan innan…Men det blev morgon och drygt 30 minuter sen anlände jag till Jörn. Taxin väntade och stannade även till vid Coop så jag fick med mig mjölk (en vattenmelon följde med också)Framme!Det såg inte helt ut som i påskas…Började med att inspektera och rapportera hur flaggstången mår.En tur till grannen för att sen leka farmer’s walk tillbaka.Ni ser vad mycket det är röjt ?Står en björk där som ska ner…

Tog en tur ner till sjön och där låg båtar och bryggor kvar.Övade en stund på Mindfulness och lyssnade på vind och vatten.Det var helt ok temperatur ute, men inne var det svalt så jag övade på att få igång vedspisen. Det gick toppenbra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.