Småpyssel

Idag sov vi länge, sen var det Melodikrysset som skulle lösas. När det var klart insisterade I att det var hög tid att åka skidor. Jag försökte slingra mig mig men följde med.Här fattade jag varför ❤️Mitt ute på sjön. Till höger ligger Anita och Hans stugor och till vänster våra andra grannar som bor nedanför oss.Efter skidor har man afterski. Vi körde med risgrynsgröt…

Motorsågen testades men fick inte godkänt även om just detta träd föllLite fix på toa med handfat, krokar och belysning. Känns verkligen lyxigt.Jag fick inte åka till återvinningen med Ikea-skräpet…Hittade en riktigt bra sak att massera benen med. Rekommenderas.Ramen vi köpte till Anna-Lisas tavla var lite för stor. Nu ska den passa bättre.Mormors klocka tickar hemtrevligt här nu.En tavla uppe. Vi får se om det är rätt plats, den ser lite liten ut här.Lampa över diskbänken, värsta lyxen det med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.