Det blir inte som jag tänkt

Men det blir bra…

I måndags fick jag hem mina nya träningskläder.

ravelli

Naturligtvis måste man använda dom då. Så det tänkte jag att jag skulle göra dagen efter. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Hade missat att jag skulle ha en tavla klar till idag och dessutom lovat baka. Till baket behövde det handlas. Så istället för att ta mig ut i skogen blev det ICA Maxi och Biltema (nä, inget till baket, en balkonghängare).

image

Tre rulltårtor senare (jag vet, jag hade lovat att baka EN, men jag spårade ur) var det dags för montering av tavlan.

image

Efter pysslandet var klockan över nio och då var det för sent att springa i skogen tyckte jag.

De nya kläderna provar jag idag på pilatespasset.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.