Hundöron

Började dagen med operation i munnen hos tandläkaren i Sickla. Det gjorde ont på flera sätt. Just då mest i plånboken och nu i munnen. Är svullen och öm.

image

Som tur var hade jag kvar en långtidsverkande värktablett efter förra operationen så den får jobba inatt. Jag har fått penicillin och annan värktablett för att må bra.

Hann gå på Apoteket, få skjuts hem från centrum av mamma och pappa och vila en kort stund innan det pappa hämtade mig och körde mig till Karolinska.

image

Där fick vi vänta ganska länge  (men hade en trevlig pratstund) innan jag fick komma in och en sköterska rengjorde dom illaluktande såren. Kirurgen som opererade mig kollade på ärren och tyckte det såg bra ut. Förutom hundöronen. .. Mer på ena sidan än andra. Han förklarade att det blir så eftersom det var en landstingsoperation. Då får dom inte göra vad som helst. Hade jag betalt för en privat operation hade snittet sträckt sig längre bak och hundöronen hade inte kommit fram. Nu har jag dom och kommer att få opereras igen om kanske ett halvår för att rätta till det. Det sker på mottagningen under lokalbedövning så det blir ingen inläggning. Skönt.

Eftersom jag redan fått penicillin så fick jag inte det av kirurgen, men annars hade jag fått det. Nu är det dusch varje dag och omläggning av såren. Förhoppningsvis blir det bättre/bra annars blir det återbesök nästa vecka. Och sen återbesök om ett par månader till kirurgen.

Flygande snickaren jobbar på i Vendelsö. Han verkar trivas. Det är bra.

image

J har fått förlängt på jobbet (att få timjobba). Kul! Hoppas det blir lite mer jobb nu. Att hon ska fortsätta plugga i vår tycker jag är kul. Tror att hon också tycker det.

A har det jobbigt med sitt eksem och äter tabletter och smörjer med salva. Hoppas det ger sig snart. Han verkar trivas i skolan och livet. Det är väldigt bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.