Nu är det nära

bukplastik2

Tänk om resultatet blir så här bra? Tror att det är en ’vanlig’ bukplastik som gjorts ovan, ingen ny navel. Den ser jag fram emot mest tror jag. Är sjukt irriterade på min nu som gör sig påmind allt oftare.

Lite svårt att fokusera på resursplaner och processkartläggningar just nu. Läser på mer om operationen (här kan man läsa mer om hur den går till).

I efterförloppet används en gördel som patienten ska ha på sig dygnet runt i två till tre veckor, och därefter dagtid i ytterligare tre till fyra veckor, för att minska svullnaden.

Låter båda skönt och jobbigt. Läste någon stans att det var bra att köpa en extra så man kan tvätta den också. Har ännu inte förstått var man i så fall köper den. Men är säker på att det löser sig.

Att hålla ärren tejpade i sex månader har jag övat på efter operationen då jag tog bort papilomen. Inte kul men till slut var det nästan som ett mentalt skydd också att ha tejpen där.

Om sex månader, i april 2016, först då kan man se det färdiga resultatet. Lagom till beach 2015… 😉

Nu är jag sjukt sugen på att kolla på Youtube om det finns filmer som visar hur operationen går till. Bra eller dåligt att kolla på innan? Hm….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.