Inskriven

image

Passar ju bra nu om jag ska springa ofta.

image

Träffade läkare som tyckte att jag hade bra förutsättningar för ett väldigt bra resultat. Bättre hade kunnat bli om man även lyft ryggen, men det får dom inte göra inom ramen för öppenvården. Men jag vill ju bara ha en ok navel så det blir bra tror jag. Tror också att det kan se skumt ut om jag är tipp topp runt mage-rygg och sen väller det ut gelé från låren och neråt…

image

Fick lämna blod också så dom har färska värden.

Sjukskrivning 4 veckor och mår jag bra tidigare är det helt ok att gå och jobba. I och med operationen får jag dränage. Dom kan eventuellt tas bort dagen efter. Jag kommer även att få antibiotika och eventuellt få fortsätta med det efter. Som vid Gastric bypass-operationen så kommer jag under några dagar efter operationen få ta sprutor för att undvika blodproppar.

1 oktober är det dags. Kvällen innan ska jag ringa och höra vilken tid jag ska komma in.

Kom på att jag glömde fråga hur länge jag ligger inne. Får nog ringa och kolla det…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.