Första steget

image

Misslyckades med målet att lunka 5 km i ett sträck förra året. En ursäkt/bortförklaring var ju att jag bytte jobb och plötsligt fördubblat restiden till jobbet. Nu borde jag ha vant mig så nu är det dags att arbeta mot målet igen.
Jag använder mobilen som hjälpmedel. Har i appen Endomondo lagt upp att jag vill klara 5 km till ett datum och vilken nivå/hur mycket jag tränar nu. Appen har då lagt upp ett träningsprogram med intervallpass. Igår var det premiär.
Gå 5 min, spring 2 min, gå 1 min…repetera och avsluta med 5 min gå 3,18 km.
Rackarns vad det var jobbigt. Är så otränad. Men jag klarade nästan hela. Gick nog 30 sekunder mer än jag skulle men lufsade annars framåt enligt appens plan.
Imorgon är det dags igen. Då är det gå 5 min sen varva 1 min spring och 1 min gå 2,98 km. Lite konstigt att det är olika långa sträckor men det är bara att köra på.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.