Lite mer

papillom

Har nu fått en tid, inte om en vecka tyvärr, men snart ändå. 17 december ska jag vara på plats för operationen.

På bilden försöker jag visa ungefär var den centimeterstora papillomen finns. Vid operationen går man in i kanten på bröstvårtan så troligtvis kommer det inte synas så mycket efter ett tag (men vem kollar där? 😉 )

Det som missades att göra idag var en ’tatuering’ som visar var papillomen finns när det är dags för operationen. Väntar nu på att dom ska återkomma och boka in en tid för detta så jag får besöka Bröstcentrum City en gång till innan operationen.

Måste säga att dom är så väldigt trevliga där. Jag förstår att dom har stor vana att ta hand om hysteriskor som är galet oroliga. Kanske blir jag också en  sån, men just nu känns det inte så. Dom är trevlig, raka, och tydliga. Rekommenderas varmt om någon behöver kolla upp sig. Man måste dock ha remiss för att få komma dit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.